Verstuur
Contact
Klein momentje...

Mijn naam is Ramon

Mijn naam is Ramon en ik maak foto's. Dit doe ik vaak in opdracht, maar ook wanneer ik gewoon zin heb om foto's te maken. In opdracht schiet ik van alles, van bruiloften tot concerten, van posters tot evenementen. Mensen kiezen me vanwege mijn stijl en afhankelijk van de opdracht, ook vanwege het feit dat ik geen stille fotograaf ben die stilletjes in een hoekje zit te wachten. Ik doe mee, maak vrienden en daardoor kom ik  dichtbij, wat de foto's ten goede komt.

Mijn vrije werk gaat alle kanten op. Soms maak ik een hele serie, zoals Ik Zoek Ruzie, waarbij ik me in elkaar heb laten slaan door artiesten zoals Blof, Van DIk Hout, Maria Mena en Weird Al Yankovic (en nog ongeveer 145 anderen). Of een serie als Karakteristieke Koppen waarbij ik portretten maak van mensen die opvallen.

Dus wil je foto's die net wat anders zijn? Foto's die kraken? Foto's die meer doen dan enkel vastleggen? Stuur me een bericht!

Ramon met muts - Foto door Ramon Kool
Ramon met zonnebril - Foto door Ramon Kool
Ramon verovert de wereld - Foto door Ramon Kool

En daarnaast...

Fotografie is niet het enige wat ik doe. Ik ben simpelweg niet zo goed in stil zitten. Naast fotograaf ben ik ook actief als filmmaker, special effects animator, dichter, webdeveloper, designer, illustrator en nog wat andere dingen. Daarnaat ben ik sporadisch ook op een podium te vinden. Voor al mijn projecten heb ik een eigen site en al mijn sites vind je verzameld op mijn algemene site,... voor als het echt Ramon moet zijn.

Ramon in dubbel licht - Foto door Ramon Kool
Ramon met banaan - Foto door Ramon Kool
Ramon nors - Foto door Ramon Kool